Elwood House

A contemporary family home near the beach where the family often returns on foot with sandy feet and assorted water sports gear.

Backing onto a rear laneway, it took a number of applications before being granted council approval to shift the garage to the street end of the property which allowed for the outdoor living and landscaping to be located at the north facing yard.

A lap pool that wraps around the double height living room is also the outlook from the main bedroom at ground level.

At the upper floor, a study nook enjoys the living room void while this children’s level is completed by a generous multi purpose room and balcony to the north.

The use of courtyards and extensive but well controlled glazing allow light to flood the interior of the house.

  • 4Bedrooms
  • 3.5Bathrooms
  • 493sqmHome size

Explore our Case Studies

Book a design consultation today with one of our Design Mangers and explore the possibilities of your project.