Caufield House

A three level home on a sloping site, the well proportioned and resolved Hamptons façade, only hints at the exciting but relaxed interior. This Caufield home is a blend of Hamptons meets New York chic.

Extensive ground floor living off the main bedroom, sitting, study, mpr,  kitchen, dining, living, has the rear living areas opening to the alfresco and pool via cathedral ceilings and steel framed glazed doors.

Well detailed, barn like sliding doors, to the sitting room and study contribute to the relaxed feel of the home. A tiny, but beautiful internal court with a vertical garden, viewed through further steel framed glazing drags light into the centre of the house.

Making the most of the sloping site, the rear family pool is situated between the ground floor level where the alfresco, kitchen and dining overlook it and the lower level games room below which  accesses the pool via a courtyard and steps.

  • 4Bedrooms
  • 4Bathrooms
  • 561sqmHome size

Explore our Case Studies


Book a design consultation today with one of our Design Mangers and explore the possibilities of your project.

Book your Display Suite experience

Book an appointment to preview our Display Suite with one of our experienced Design Managers.

  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Create Enquiry

Help us learn more

Optional

Step 1 of 2

  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Collection Enquiry

Help us learn more

Optional

Step 1 of 2

  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Download Floorplan

Enter your details below to download the full floorplan pack

  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Book an exclusive appointment

Book an exclusive appointment with one of our Design Managers at the Contemporary Residence (CR) in Bentleigh East.

  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.